Hoe High pressure tackers kan u tijd, stress en geld besparen.

Dit goedkoop van een tacker is het jouw eerder kan werken, dat je ook niet alsmaar losse spijkers continue hoeft te beetpakken en het luchttackers licht in zwaarte bestaan. Dit scheelt daarmee aanmerkelijk in tijd en benodigde kracht.

Hierdoor is ons geleidelijke overgang over lage druk tackers tot een 22 bar High Pressure toestellen geoorloofd en kunnen oude investeringen niet verloren. Het is ons olievrije 2 traps compressor met ons onderhoudsarme pomp en een opvallend laag geluidsdrukniveau mede door de 4-polige inductiemotor.

Uiteraard bezorgen wij ook alle toebehoren wegens een tackers welke wij verkopen. We verkopen verbruiksmaterialen bijvoorbeeld spijkers.

Tackerplein kan zijn een sites winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere gespecialiseerde ondernemers die zichzelf richten op de bouw en afbouw in een breedste zin met het woord.

Dit collectie 22 bar werktuigen bestaat intussen uit twaalf 22 bar High Pressure apparaten, waaronder ons betontacker, vijf constructie tackers, een schroefautomaat, een slagschroevendraaier en asfaltnagel tacker. Een constructie tackers bestaan via hun lichte zwaarte en korte formaat inzetbaar in korte ruimtes.

Tackers bestaan in principe nietmachines, ofwel teneinde het hetgeen stoerder te laten klinken: nietpistolen. Ons nietpistool schiet nieten in ons bouwstof.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen het de site zo soepel mogelijk draait. Als jouw doorgaat betreffende het gebruiken van een webshop, gaan we daar vanuit dat jouw ermee instemt.Ok

Behalve de verkoop van Max tackers raakt u dan ook bij het tevens juiste geschikte adres vanwege onderhoud en herstelling met uw tacker. In het bedrijf beschikken over wij een team betreffende ervaren technische specialisten die die werkzaamheden doen. We proberen iedere keer een reparatiewerkzaamheden binnen 5 dagen uit te voeren, opdat u dan ook zo snel geoorloofd uw tacker wederom kunt benutten. Daarnaast worden al die producten die u dan ook voor 13.00 uur besteld een eerstvolgende dag bij u dan ook afgeleverd (indien de middelen voorradig bestaan).

Doch zelfs voor constructies die wel geoorloofd bestaan betreffende gas of kruit, is 22 bar High Pressure betreffende Makita kostentechnisch goedkoper, teruggerekend tot een verkoopprijs ieder schot. Kijk voor meer informatie op .

Tackerplein kan zijn ons websites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, click here ZZP-ers en andere professionele ondernemers welke zichzelf richten op de bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

XL-Panel is ons bedrijf die beschikt aan ons team betreffende medewerkers welke qua middel en markt kennis veruit voordeligste betreffende Europa zijn, gezien hun jarenlange & gezamenlijke oefening i.c.m. de specifieke productgroep bekende aangaande elk vrouw.

Werk jouw nu met lage druk tackers welke werken betreffende maximaal 8 bar, geen probleem. Doordat een compressoren ook zijn uitgerust met 2 koppelingen wegens maximaal 8 bar kan geleidelijk overgegaan worden tot een 22 bar High Pressure machines. Jouw oude investeringen kunnen zeker ook niet verloren.  

Tevens kan zijn een afwerking betreffende de niet soms heel wat mooier en lekkerder zodra ons normale spijker. Nieten of krammen worden heel wat aangewend in een bouw en ruwbouw.

Een Bradnailer is ons toestel het bovenal wordt ingezet bij verschillende afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads betreffende een kleine kop.

Niettackers schieten nieten vanaf strip aangaande 4mm tot immers 120mm lengte. Een niet bezit tevens een behoorlijke trekkracht welke niet onderdoet een spijker.

Omdat deze hoge druk is gebruikt mogen een apparaten beduidend kleiner en lichter bestaan buiten in te boeten aan kracht. En het verschil, 30% lager zwaarte en wel 30% minder, kan zijn aanzienlijk. Het dit daarom stukken gemakkelijker zit, behoren we jouw vast ook niet te vertellen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *